Vår misjon er å spre glede, inspirere unge talenter og berøre menneskers hjerter gjennom vår musikk og våre forestillinger.

Jentegruppa Seven, også kjent som Sevenjentene, er en norsk musikk- og forestillingsgruppe bestående av talentfulle jenter i alderen 9-18 år. Vi har gitt ut flere CD-er og musikk-DVD-er og er stolte av å være tilgjengelige på strømmetjenester som Spotify.

Vi holder omtrent 70-80 konserter og forestillinger i året, og vi samarbeider ofte med barnekor under våre opptredener. Vi reiser rundt i hele Norge og holder konserter, barnegospelfester og TV-opptredener. Vi har blant annet vært gjester på TV 2s morgensending God Morgen Norge flere ganger og har også deltatt i barne-TV-programmer.

I løpet av våre over 20 år sammen har vi gjennomført mer enn 1500 forestillinger og opptredener.

Denne sommeren har vi lansert vår nye forestilling “Seasons”, hvor vi synger nye og gamle favorittsanger og forteller historier fra egne liv og fra Bibelen. “Seasons” handler om å snakke sant om livet og troen. Noen ganger er man helt på topp, andre ganger helt på bunn, og veldig ofte midt imellom. Det er helt normalt og ganske fint – både i nåtid og i bibelsk tid. Vi inviterer både store og små til å la seg smitte av den flotte sangen og det supre budskapet vi ønsker å formidle.