En sommerturné du ikke vil gå glipp av!

Denne sommeren er det tid for å glede seg over Sevenjentenes spennende nye forestilling “Seasons” når de legger ut på sin sommerturné 2023! Denne talentfulle gruppen av unge jenter mellom 12 og 18 år har i over 20 år rørt hjerter og sinn med sine forestillinger om livet, Bibelen og alt som berører oss.

“Seasons” handler om å snakke sant om livet og troen, og tar publikum med på en følelsesmessig berg-og-dal-bane gjennom opp- og nedturer, høydepunkter og lavpunkter i både nåtiden og bibelske tider. Fra nye sanger til gamle favoritter, vil Sevenjentene dele personlige historier og bibelske anekdoter som vil resonere hos både unge og gamle.

Turneen tar dem til både Sørlandet og Østlandet, hvor de vil spre glede og inspirasjon gjennom deres enestående sang- og scenetalenter. Gjør deg klar til å bli bergtatt av Sevenjentenes energi, lidenskap og evne til å røre hjerter på en måte som få andre kan. Dette er en sommeropplevelse du ikke vil gå glipp av!

Enten du allerede er en fan av Sevenjentene eller nysgjerrig på hva de har å tilby, er dette en forestilling som vil begeistre og inspirere. Så gjør deg klar for en uforglemmelig sommer med Sevenjentenes “Seasons” sommerturné 2023 – en opplevelse som vil etterlate deg med et varmt hjerte og en fornyet tro på livet og troen.