Vår misjon er å spre glede, inspirere unge talenter og berøre menneskers hjerter gjennom vår musikk og våre forestillinger.

Sevenjentene, er en norsk musikk- og forestillingsgruppe bestående av talentfulle jenter i alderen 9-18 år. Vi har gitt ut flere CD-er og musikk-DVD-er og er stolte av å være tilgjengelige på strømmetjenester som Spotify.

Vi holder omtrent 30 konserter og forestillinger i året, og vi samarbeider ofte med barnekor under våre opptredener. Vi reiser rundt i hele Norge og holder konserter, barnegospelfester og TV-opptredener. Vi har blant annet vært gjester på TV 2s morgensending God Morgen Norge flere ganger og har også deltatt i barne-TV-programmer.

I løpet av våre over 20 år sammen har vi gjennomført mer enn 1500 forestillinger og opptredener.

Denne sommeren har vi lansert vår nye forestilling «FREDSTANKER»

Det en forestilling som handler om… fred! Et vakkert ord som mange av oss bare regner med. Vi er så heldige å få bo i et land med fred, frihet og trygghet, mens barn i mange andre land dessverre opplever krig. Men fred handler også om det det som skjer hjemme der vi bor. I familien og i venneflokken. På skolen og på fotballaget. Og om å ha fred fra alle inntrykk som strømmer inn på telefonene våre. Om å ha fred med seg selv. Jesus snakket mye om fred. Han kom med fred fra Gud. Til oss. Det er dette budskapet Sevenjentene ønsker å få frem med forestillingen «Fredstanker». At Gud har fredstanker for oss. Ikke ulykkestanker. Han vil gi oss fremtid og håp. Forestillingen passer både store og små barn, og formidler et supert budskap gjennom flott musikk, sang, dans og gode ord.