Sevenjentene kan levere både forestilligner, musikals, korfester, konserter og musikalske innslag på eventer. Ta kontakt med aril@lifesound.no dersom du er interessert i deres deltakelse på ditt arrangement.

De konseptene vi reiser med nå for tiden, er følgende:

FORESTILLINGEN «SEASONS»: «Seasons» er en forestilling/konsert hvor Sevenjentene synger nye og gamle favorittsanger og forteller historier fra egne liv og fra Bibelen. «Seasons» handler om å snakke sant om livet og troen. Noen ganger er man helt på topp. Andre ganger helt på bunn. Og veldig ofte midt imellom. Det er helt normalt. Og ganske fint! Både i nåtid og i bibelsk tid. Her er det bare å komme store som små og la seg smitte av den flotte sangen og det supre budskapet.

FORESTILLINGEN «UNDER SAMME HIMMEL»: Bli med Seven gjennom unike vennskapshistorier fra Bibelen – med fokus på tips som gis til å leve sammen på en god måte. Med låter som «Unik», «Heier på deg», «Under samme himmel» og «Bedre sammen» inviterer Seven til vennefest. Her er det bare å komme store som små og la seg smitte av den flotte sangen og det supre budskapet.

Under samme himmel

ADVENTS-/JULEMUSIKALEN «STJERNEN ER TENT»: Sevenjentene fremfører julens budskap gjennom ord og toner. Julens mange assosiasjoner tas med. Både for store og små. Gaver, kjærlighet, spenning, ønsker og – selvsagt; Fortellingen om Jesus, som ble født i en stall i Betlehem.

KORFEST: Dersom dere er et lokalt barnekor som ønsker å synge med Sevenjentene, har vi et opplegg hvor Sevenjentene møter koret noen timer før forestilling. Der får koret øve, leke og ha det gøy sammen med Sevenjentene, og stiller da forberedt til å være med på scenen på et par av låtene under forestillingen litt senere på ettermiddagen/kvelden.

KONSERT/MUSIKALSKE INNSLAG PÅ EVENT: Sevenjentene kan også stille med rene musikalske innslag på egen konsert eller i forbindelse med andre arrangement/eventer.