Ny ledelse

Etter over 20 år som leder for Sevenjentene, trekker Melinda seg litt tilbake og overlater roret til Aril Schøld. Aril bor med familien sin på Randaberg, nær Stavanger, og er fulltids musiker. Han er kanskje mest kjent som leder for Stavanger Gospel Company, men har jobbet med mange av norges største artister, samt gospelverdens største navn.

Selv om det kan bli noe justeringer , er det viktig for Aril at Melinda og hennes avtrykk ikke blir borte. Og det blir det ikke. Melinda er i gang med å lage nye sanger til den nye forstillingen – Seasons.

Aril påpeker at arbeidet med Sevenjentene er et samarbeidsprosjekt hvor man er helt avhengig av at mange involveres: gode foreldre, samarbeidspartnere og andre instanser.

«Det er viktig for både jentene og meg,
at Melinda ikke slutter helt»

- Aril
Vi gleder oss over Sevenjentene 2023 med Aril som manager. Vi er samtidig takknemlig for det Melinda har bygget opp gjennom disse 20 årene, og at hun fortsatt vil være medvirker innen låtproduksjon. Velkommen Aril og TAKK Melinda

Melinda er utdannet innen musikk, pedagogikk og ledelse og har vært leder i SEVEN-gjengen i over 20 år. Til vanlig jobber hun som rektor på skole i Asker. Melinda har sammen med Britt-Venke skrevet godt over hundre og femti barnesanger som brukes i søndagsskoler, kor og skoler. Hun har mottatt TONOs kunstnerstipend en rekke ganger og sittet i juryen i Spellemannsprisen.

Aril er musiker, produsent, arrangør og prosjektleder med og for en rekke norske artister. Aril er en ettertraktet gitarist og har medvirket på flere hundre innspillinger. Han er også dirigent og leder for Stavanger Gospel Company (SGC), et av de fremste gospelkorene i landet